Ποιοι Είμαστε

Για μας η διδασκαλία δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το τέλος του μαθήματος. Επιμορφωνόμαστε συνεχώς, μελετάμε και προσαρμόζουμε την διδασκαλία μας στις απαιτήσεις της εποχής μας.


Η πολυετής εμπειρία μας, η επιλογή των καλύτερων εκπαιδευτικών βιβλίων, το πρόγραμμα σπουδών και η μεθοδολογία μας, το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είναι η εγγύηση μας ότι το παιδί σας θα μάθει σωστά την ξένη γλώσσα που έχει επιλέξει.


Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών αποτελεί στοιχείο δημιουργικής συμμετοχής των μαθητών μας και όχι πρόσθετη αγωνία ενός ακόμη σχολικού μαθήματος. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές μας πρέπει να έρχονται σε επαφή και με άλλες πηγές της γλώσσας εκτός αυτής των βιβλίων που διδάσκουμε. Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτουν τον κόσμο και την θέση τους σε αυτόν, παύουν να είναι παιδιά σε ένα χωριό και γίνονται πολίτες του κόσμου.


Γιατί όπως αναφέρει και ο φιλόσοφος Βίττγκενσταϊν “τα όρια της γλώσσας μου, ορίζουν τα όρια του κόσμου μου”.


Ποιοι είμαστε;
Ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, είναι καθηγητής Αγγλικής γλώσσας, κάτοχος RSA-Diploma, Dip. in English Studies, BA TESOL και τελειώνει το μεταπτυχιακό του σε Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία.  Διδάσκει Αγγλικά από το 1993 και έχει υπάρξει ομιλητής σε συνέδρια ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με κύριο τομέα την χρήση νέων τεχνολογιών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση
Η Ευγενία Παπαλά, είναι καθηγήτρια Αγγλικής, Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης ως Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Διδάσκει Αγγλικά σε παιδιά από το 2008
Η Jo Taylor, είναι καθηγήτρια Αγγλικής, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αγγλίας και έχει εργαστεί για πάνω από 25 χρόνια ως νηπιαγωγός στην Μεγάλη Βρετανία. Έχει αναλάβει όλα τα ανώτερα επίπεδα στο σχολείο μας από το 2007.
Η Αννα-Στέφεν Παπαλά, είναι καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και διδάσκει Γερμανικά τα τελευταία 10 χρόνια.